Menu

GUARDIAN CONNECT SUSTAV

Proizvođač:

Samostalni sustav za kontinuirano mjerenje glukoze u međustaničnoj tekućini, koji omogućuje da na svom mobilnom uređaju vidite trenutne vrijednosti glukoze, trendove te upozorenja o porastu ili padu glukoze čak 60 minuta unaprijed. Razine glukoze automatski se prenose svakih 5 minuta na mobilni telefon. Uz vaše dopuštenje, članovi obitelji i prijatelji mogu pratiti vašu razinu glukoze u stvarnom vremenu putem CareLink™ Personal softvera, na vlastitom mobilnom uređaju ili računalu. Za dijabetičare svih dobnih skupina.

Pomagalo je uvršteno na Osnovnu listu pomagala HZZO-a i dostupno je pacijentima sa određenim indikacijama preko potvrde o ortopedskim pomagalima. Za razliku od drugih sustava za kontinuirano mjerenje, nema dobnih ograničenja. 

Sastoji od tri elementa:

  1. Senzora Guardian™ Sensor 3 – namijenjen je za kontinuirano mjerenje glukoze u međustaničnoj tekućini. Trajanje senzora je 7 dana od postavljanja.
  2. Odašiljača Guardian™ Connect – pričvršćen je na senzor i prima od njega podatke. Kompatibilan je isključivo sa senzorom za glukozu Guardian™ Sensor 3.
  3. Aplikacije na kompatibilnom mobilnom uređaju – odašiljač prima i šalje podatke mobilnoj aplikaciji Guardian™ Connect putem bežične veze Bluetooth® Smart